RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Скандал на Осокорках: під час чергової силової сутички були помічені політики

Під час сутички між забудовниками та активістами, які виступають проти будівництва нової електропідстанції у Києві були помічені політики, зокрема - депутат від ВО "Свобода" Ігор Мирошниченко та депутати київської "Самопомочі".

Про це повідомляє "Вибір".

Нагадаємо, 22 вересня на столичних Осокорках сталася чергова сутичка між акивістами, що протестують проти будівництва нової електропідстанції та представниками забудовника. Всупереч рішенню Окружного суду, який заборонив демонтаж огорожі будівельних майданчиків ЖК "Патріотика на озерах" і підстанції ПС 110/10 кВ "Аркада", підбурений представниками ГО "Екопарк" натовп пішов на штурм паркану. При цьому, агресивно налаштовані молодики підпалили будівельну техніку.

Як відзначається, 12 вересня відбулось засідання постійної комісії КМДА з питань екологічної політики. Захід відвідали громадські активісти та представники забудовника АТ АКБ "АРКАДА" – до порядку денного було включено питання щодо розгляду петиції за №713 під назвою "Ландшафтний парк замість забудови південних Осокорків".