RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Ненавидять владу: мережі розгнівав випад Луценко на адресу активістів

Генеральний прокурор Юрій Луценко поклав частину провини за повільне розслідування нападів на активістів на "атмосферу тотальної ненависті до влади", яку нібито самі активісти і поширюють.

Про це він сказав журналістам після участі в засіданні парламентського комітету з нацбезпеки і оборони.

У мережі висловлювання генпрокурора не схвалили.

"Генпрокурор Луценко своїм висловлюванням про "тотальну ненависть до влади" намагається нав'язати нам почуття провини за ненависть до його кумівського призначення і безрезультатність на посаді. Ну вже ні", - пише блогер під ніком Captain Dnipro.

"Приходиш до влади, залишаєш старі кадри в ГПУ, борешся з ідеєю провокації хабара, забезпечуєш спокійне життя Кернеса, "діамантовим прокурорам", Злочевського та т.д. усіма можливими "хворобами прокурорів", "вишки Бойка" перейменовуєш в "вишки Бакуніна" ... і краса! Сейшели! і після цього - дивуєшся, що суспільство і активісти в більшості своїй ненавидять владу за такі дії і за факти бездіяльності... активісти самі винні? Геніально, чорт забирай!", - обурюється інший блогер Сергій Наумович.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", Порошенко підтримав учасників акції з вимогами розслідувати нещодавні напади на активістів "Мовчання вбиває".