RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

Всі новини

Совість є? Тимошенко обурилася ситуацією з опаленням в Смілі

Мешканці м. Сміла, що на Черкащині, досі залишаються у холодних оселях, повідрмляє лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко, яка особисто проінспектувала котельні і, як виявилось, частина з них не працює.

"Ми приїхали подивитися, чи працюють котельні. Зараз ми в одній з них. Усе це обман. Ніхто не працює, газ не поданий на котли. Насправді ж люди продовжують залишатися в холоді", – обурилася лідер "Батьківщини".

Окрім того, зауважила Тимошенко, у Смілі періодично пропадає світло, адже люди, які не мають тепла, змушені опалювати оселі електроприладами.

З огляду на це Юлія Тимошенко звернулася до влади з вимогою негайно дати українцям природний газ для опалення осель, дитячих садочків і лікарень.

"Совісті принаймні грам хоч є? Після всіх звітів, що в Смілу пустили тепло, а реально – тепла немає. Ми вимагаємо, щоб це тепло людям подали", – наголосила лідер "Батьківщини".

Нагадаємо, Юлія Тимошенко приїхала до Сміли для того, щоб підтримати мешканців міста, які відстоюють своє право на забезпечення теплом. Вона наголосила, що причиною проблем з обігрівом по всій країні є ціна на газ.