RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

​Україну попередили про небезпечний план Путіна проти українських моряків

Захоплені українські моряки в дуже небезпечному становищі, так як президент Росії Володимир Путін вже придумав їх "злочин".

Про це повідомляє російський соціолог Ігор Ейдман на своїй сторінці в Facebook.

"Наразі слідство намагатиметься всіма способами (моральний тиск неминуче, але може бути і фізичне) витягти з моряків свідчення, що підтверджують слова господаря", - написав він.

Ейдман вказав, що такі методи використовувалися в 1937 році. Також соціолог відзначив, що так само поводився Сталін.

"Він спочатку озвучував власну фантастичну версію того, що відбувається (наприклад, що в загибелі Кірова винні зинов'ївці або, що лікарі-"отруйники" - агенти міжнародного єврейства). А потім чекісти просто вибивали з затриманих необхідні шефу свідчення", - заявив Ігор Ейдман.

За його словами, Путін вже встиг публічно фактично поставити задачу перед слідством: "Нам потрібно підтвердити провокаційний характер дій української влади і зафіксувати це все в юридичних документах ... Нам потрібно оформити відповідним чином, а там видно буде". Соціолог наголосив, що тепер чекістам доведеться ці вказівки будь-яку ціну виконати.

"Путін заявив також, що українські моряки намагалися прорватися до Керчі і говорили, що збираються підірвати Керченський міст. Це маячний, яке прийшло наче з сталінських часів звинувачення теж може "несподівано" спливти на слідстві. Загалом міжнародному співтовариству потрібно терміново рятувати українських моряків. інакше проти них може бути сфабрикована справа в стилі 37-го року", - написав російський соціолог.

Як повідомляв "Апостроф", військовим ВМС України і співробітникам Служби безпеки України (СБУ), які були затримані в Керченській протоці під час агресії Росії в Азовському морі, висунули звинувачення в незаконному перетині російського кордону.