RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

У Тимошенко розповіли про її зустрічі в США з членом комітету Сенату з розвідки

У межах робочого візиту до США голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко провела зустріч із членом комітету Сенату США з питань розвідки сенатором Джо Манчіном, під час якої обговорила ескалацію війни Росії проти України, зокрема останні подій в районі Керченської протоки.
Під час зустрічі йшлося також про ситуацію навколо впровадження воєнного стану в нашій державі, повідомляє прес-служба партії.

Окрім того, Тимошенко закликала до посилення санкцій проти Росії та наголосила на необхідності проведення переговорів у форматі «Будапешт плюс» з лідерами країн-підписантів Будапештського меморандуму та із залученням Верховного комісара ЄС та керівництва Німеччини.

У зустрічі також брали участь заступник Голови партії «Батьківщина», голова Комітету ВРУ з прав людини Григорій Немиря та голова Комітету ВРУ з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування Сергій Власенко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Тимошенко обговорила з президентом Національного демократичного інституту (NDI) Дереком Мітчелом загострення на Донбасі.