RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Ми не в КНДР: журналіст заступився за "підставу" з Зеленським, йому відповіли

У мережі тривають дискусії про звернення відомого шоумена Володимира Зеленського, яким в ефірі телеканалу "1+1" замінили новорічне привітання президента України.

Журналіст і блогер Денис Казанський на своїй сторінці в Facebook опублікував пост, в якому заявив, що власники приватного телеканалу мали право на трансляцію кого-завгодно.

"Окремі люди в стрічці пережили цей інцидент, як особисту трагедію. Сварилися, писали прокльони на адресу плюсів. Але у тих, кому не подобається Зеленський, є прекрасна можливість переключити канал і дивитися те, що йому більше подобається, ось і все. Новорічне звернення президента транслювали інші національні телеканали, отже вибір був. Ми ж не в Північній Кореї", - написав Казанський.

Також він навів приклад США, де новорічним зверненням президентів взагалі не приділяється стільки уваги.

У коментарях дехто йому заперечив, зазначивши, що звернення Зеленського було випущено без попередження, і люди, які дивилися телеканал, очікували побачити саме привітання президента. Також пишуть, що в різних країнах існують різні традиції, і не варто порівнювати звернення президентів США і України.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", заява шоумена Володимира Зеленського про висунення своєї кандидатури на пост президента України викликала бурю хвилювання в соціальних мережах.