RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

У Тимошенко відреагували на заклик влади до чесних виборів

В партії "Батьківщина" відреагували на заклик президента Петра Порошенка "встановити гідний стандарт вільного і чесного волевиявлення".

"Офіційний старт президентської виборчої кампанії нинішній глава держави вирішив ознаменувати, на перший погляд, цілком шляхетним – гідним справжнього демократа – закликом", - зазначили в прес-службі партії.

В "Батьківщіні" поставили під сумнів щирість президента, та звинуватили в тому, що він "заради власних інтересів із легкістю готовий поступатися добробутом громадян та майбутнім держави".

"Застосування адмінресурсу та використання підконтрольних силовиків для тиску на опонентів, залякування бюджетників та банальний підкуп – ось справжні цінності, на які робить ставку нинішній режим. Аби потім легалізувати потрібний результат за допомогою лояльних ЗМІ та ЦВК", - йдеться у заяві.

Зазначається, що обкатані на місцевих перегонах "чесні" стандарти влада використовуватиме і під час президентських.

У "Батьківщіні" вважають, що влада нині активно готує ґрунт для масштабних фальсифікацій.

by Alex Prokopenko

"Батьківщина" не раз доводила, що має надійні механізми протидії зловживанням влади. Ми захистили і не дали сфальшувати результати виборів до ОТГ, ми захистимо вибір українців на президентських перегонах", - йдеться у заяві.