RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Про молодь згадує лише Тимошенко - молоді активісти визначилися з кандидатом

Юлія Тимошенко – єдиний кандидат на пост президента, який розуміє проблеми молоді і має чіткий план їх вирішення.

Про це сьогодні на прес-конференції в УНІАН заявили представники ГО «Молодь України за майбутнє».

Проаналізувавши програми кандидатів у президенти, активісти з’ясували: лише лідер «Батьківщини» має покроковий план, що передбачає створення всіх необхідних умов для гідного життя та роботи молоді на рідній землі.

«Дослідження GfK показує сумну картину: кожен четвертий молодий українець віком від 14 до 19 років демонструє бажання емігрувати. Лише Юлія Тимошенко розуміє масштаб цієї катастрофи. У програмі Петра Порошенка молодь навіть не згадується», - зазначив керівник соціальних проектів ГО «Молодь України за майбутнє» Володимир Пітель.

Він звернув увагу на те, що в Новому курсі, який Тимошенко планує втілювати одразу після президентських виборів, є окремий розділ «Успішна молодь – гарантія оновлення країни».

«Для молоді сьогодні є три основні виклики – житло, робота і визнання. Усі вони максимально враховані у програмі Юлії Тимошенко», - зауважив активіст.

Також молодіжному середовищу імпонує те, що лідер «Батьківщини» залучатиме молодий і креативний клас до державного управління. Та головне – це забезпечення житлом молодих спеціалістів, наголошують у ГО «Молодь України за майбутнє».

«Новий економічний курс передбачає, що у межах програми «першого робочого місця» будуть запроваджені податкові канікули для роботодавців. І це дозволить нашим молодим спеціалістам залишатися в країні, а не покидати її у пошуках роботи», - сказала член молодіжної організації, волонтер Ірина Береза.

Тож в ГО «Молодь України за майбутнє» переконані: з приходом Юлії Тимошенко їхні проблеми будуть почуті та вирішені, зазначили вони на прес-конференції.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Політика
Теги: