RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Гриценко відмовився виходити на дебати з Тарутою: подробиці

Сьогодні, 1 березня, на телеканалі «Еспресо TV» були заплановані теледебати між кандидатами на пост Президента України Сергієм Тарутою та Андрієм Садовим.

Про це повідомляє прес-служба «Основи».

«Кандидат від нашої партії Сергій Тарута готувався до дебатів із паном Садовим, уважно вивчив програму свого опонента, був готовий як сперечатися, так і знаходити компроміси», - розповідають в партії.

Але так як сьогодні на прес-конференції Андрій Садовий заявив, що знімає свою кандидатуру і на майбутніх президентських виборах підтримає іншого кандидата – Анатолія Гриценка, Сергій Тарута запропонував зустрітися на дебатах з Анатолієм Гриценком, про що штаб кандидата повідомив телеканалу «ЕспресоTV».

«Однак, зі слів співробітників каналу, Анатолій Гриценко відмовився прийти на президентські дебати замість Андрія Садового», - відзначили в партії.

Штаб Сергія Тарути був готовий піти назустріч телеканалу, і щоб не зривати ефір, організувати дебати команд Гриценка і Тарути: між Андрієм Садовим, лідером «Самопомочі» та Андрієм Ніколаєнком, головою партії «Основа». Але телеканал наполягав на тому, щоб дебати з колишнім кандидатом Садовим вів діючий кандидат в Президенти Сергій Тарута.

«Виходити на президентські дебати проти людини, яка сама себе від сьогодні не вважає кандидатом на пост Президента Умкраїни, Сергій Тарута вважає недоцільним», - зазначили в «Основі».