Путін теж вкрав: в Україні прокоментували скандал навколо гасел Порошенка

Заяви про те, що чинний президент Петро Порошенко "вкрав" свої передвиборчі гасла у глави РФ Володимира Путіна не варто розглядати всерйоз.

Таку думку в інтерв'ю "Апострофу" озвучив лідер партії "Братство" Дмитро Корчинський.

"Я переконаний, що Путін теж у когось (гасла) вкрав", - сказав він.

Політик підкреслив, що рейтинг Порошенка не можна порівняти з рейтингом Путіна.

"Путіна підтримує 70% москалів фанатично, а інші - не фанатично, але все-таки підтримують. У нас зараз рейтинг президента однаковий з рейтингом Зеленського і Тимошенко. І все ж ми збуджуємося на багато дурниць, судячи з рейтингу Зеленського. Я не боюся Зеленського , я боюся його виборців", - зазначив лідер "Братства".

На думку політика, головна теза Порошенка "згуртуватися навколо лідера" в Україні не працює.

"Ви бачите згуртування навколо Порошенка? Де воно? Просто є ряд людей, які розмірковують дуже просто: президентом буде або Зеленський, або Порошенко, чи Юля. Зеленський - це принизливо. Про Юлю ніхто не може сказати, якою буде її політика. Навіть вона сама. Порошенко: швидше за все, він буде робити те ж, що робив досі", - пояснив він.

Корчинський зазначив, що багато людей вважає, що він - менше зло, ніж всі його основні конкуренти. При цьому сказати, що всі, хто підтримує Порошенка згуртувалися навколо лідера, так не можна - вони підтримують Порошенка просто всупереч, тому що вони не хочуть, щоб був хтось інший.

Детальніше про це читайте в матеріалі "Апострофа": Я не боюся Зеленського, я боюся його виборців - Дмитро Корчинський.