Тимошенко хоче за п'ять років вивести Україну в топ успішних країн Європи

За наступні 5 років українці мають стати одним з найуспішніших народів Європи.

Про це під час мітингу в Миколаєві заявила кандидат в президенти Юлія Тимошенко.

Вона наголосила, що президентські вибори – це унікальна можливість вирішити долю країни. За її словами, змінити систему управління країною допоможе ухвалення нової Конституції на всенародному референдумі.

"Ми ухвалимо нову Конституцію, яка відновить справедливість в нашій країні і дасть можливість людям впливати на життя держави та владу", – запевнила вона.

Тимошенко нагадала, що всі необхідні зміни прописані в ініційованому нею Новому курсі, який передбачає умови для кращого життя кожного українця.

Зокрема, покроковий план дій кандидата у президенти включає запровадження медичного страхування. Так, роботодавці за рахунок зниження податкового тиску платитимуть обов’язкову страховку для працюючих, а для пенсіонерів і дітей, непрацездатних страховку платитиме держава.

Окрім того, за 5 років Україна має піднятися за рівнем доходів до сусідньої Польщі. За нового президента мінімальна пенсія та зарплата будуть не менше прожиткового мінімуму – 4425 грн. Аналогічною буде й мінімальна пенсія.

Також, як зауважує Тимошенко, ціни на газ після виборів будуть знижені вдвічі і, як наслідок, на тепло і на гарячу воду також впадуть.

Новий курс також передбачає створення умов для гідного життя молоді: забезпечення роботою, зарплатою та житлом.