Дружина Зеленського зробила несподівану заяву про роль першої леді

Потенційна перша леді України Олена Зеленська заявила, що збирається лишитися поза інформаційним полем.

Про це вона розповіла в інтерв'ю BBC.

"Я про те, якою буде перша леді дуже серйозно ще не думала. Але якщо це можливо, я б хотіла займатись тим, чим я займалась. З іншого боку, мені кажуть: є ж перші леді, які створюють фонди і займаються благодійністю. Я дуже серйозно до цього ставлюся, адже це величезна відповідальність. Я розумію, що така персона, як перша леді, може привернути увагу до проблем тих, хто дійсно може допомогти. Тобто це персона, яка може гарантувати результат", - розповіла вона.

Зеленська додала, що вона з чоловіком ґрунтовно це питання ще не обговорювала, але він їй сказав: "ти можеш ніде не бути, повністю вийти з інформаційного поля і бути відсутньою в ньому" і вона відповіла, що хотіла б бути відсутньою.

Як повідомляв "Апостроф", в Україні завершилося голосування у другому турі за президента України. Центрвиборчком почав приймати результати з виборчих дільниць.

Зазначимо, що згідно з даними екзит-полів, на виборах перемагає Володимир Зеленський. За нього, за даними екзит-полів, проголосували 73,0% виборців. За Петра Порошенка проголосували 25,5%. Ще 1,5% українців зіпсували свої бюлетені.

Детально про секрети сімейного життя Зеленських читайте в матеріалі "Апострофа": Не побоявся, що його назвуть вискочкою, - Олена Зеленська про передвиборчу кампанію свого чоловіка.