RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Експерти озвучили вигоду України від союзу Зеленського з Тимошенко

Союз президента Володимира Зеленського та прем’єр-міністра Юлії Тимошенко зможе у стислі терміни забезпечити зміни, на які зараз чекають люди.

Таку думку висловили українські політологи під час презентації в ІА "Укрінформ" Міжнародним центром перспективних досліджень рейтингу ефективності та активності партій за останні 5 років, пише "Обозреватель".

Так, політолог Олександра Решметділова вважає, що об’єднання "Слуги народу" з "Батьківщиною" за результатами парламентських виборів є найбільш природнім.

"Це буде синергія молодості та досвіду. Не думаю, що "Слуга народу" зголоситься брати на себе всю повноту відповідальності. Радше за все вони пропонуватимуть об’єднання якимось сильним партіям. Першою у списку потенційних союзників буде "Батьківщина", – припустила експертка.

Водночас, глава корпорації стратегічного консалтингу "Гардарика" Костянтин Матвієнко нагадує, що нинішня економічна ситуація в Україні не дозволяє втрачати час на експерименти. Пік виплат за зовнішніми запозиченнями, відсутність газових контрактів та бюджету, необхідність термінових змін у податковій політиці – все це свідчить, що на чолі уряду мусить стати людина, яка гарантовано впорається із непересічними викликами.

"Цим питанням мало уваги приділено в програмі "Слуги народу". Саме тому потрібна людина, яка візьме стерно і цей корабель вестиме. Це Тимошенко та її команда", – підсумував він.