RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Тимошенко розкритикувала ідею про телеміст між українським і російським телеканалом

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко вважає, що проведення телемосту між російським та українським телеканалами – це інформаційна атака, складова гібридної війни проти нашої держави, а "говорити треба" тоді, коли будуть виведені війська та відновлений контроль на кордоні України.

Про це Юлія Тимошенко заявила на своїй сторінці у Facebook.

"Зараз – саме той час, коли мають негайно діяти президент України, Рада нацбезпеки та оборони, Служба безпеки. Треба швидко і жорстко реагувати на спроби інформаційно атакувати Україну. У нового президента України надскладне завдання – знешкодити інформаційну зброю, яку запустив на територію України попередній президент. Зараз його заяви з істеричним засудженням телемосту виглядають цинічно з огляду на те, що він сам цей міст і побудував", – зазначила лідер "Батьківщини".

Своє слово має негайно сказати Національна рада з питань телебачення і радіомовлення та журналісти каналу Newsone, переконана Голова партії.

"Саме час дати собі відповідь на питання, чи готові ви стати на захист України на своїй лінії фронту. Просто подумайте, як цей телеміст будуть дивитися наші воїни на передовій, матері та діти загиблих героїв, ветерани АТО, долі яких скалічені війною. Шукати шлях до переможного завершення цієї війни потрібно. Але не з ножем у спині", – наголосила Юлія Тимошенко.