Влада зробила важливу заяву щодо відставки Кличка

Питання відставки мера Києва Віталія Кличка було розглянуто на зустрічі з чиновниками, уряд займатися звільненням градоначальника не буде.

Таку заяву 14 серпня на своїй сторінці в Facebook зробив прес-секретар прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана Василь Рябчук.

"Колеги-журналісти, відповідаю всім відразу. Питання узгодження звільнення Віталія Кличка було обговорено з чиновниками. Прийнято рішення, що діючим складом уряду розглядатиметься воно не буде", - написав він.

Нагадаємо, 12 липня Кличко заявив, що Андрій Богдан повідомив йому в телефонній розмові, ніби гендиректор телеканалу "1 + 1" Олександр Ткаченко і Андрій Вавриш уповноважені виконувати обов'язки негласних кураторів Києва. У відповідь Вавриш сказав, що дзвонив столичному мерові, щоб обговорити з ним переїзд президентського офісу в Український дім.

Як повідомляв "Апостроф", мер Києва Віталій Кличко звернувся до НАБУ, щоб там відкрили кримінальне провадження за заявою керівника Офісу Президента Андрія Богдана про пропозицію йому якимись особами хабара в розмірі 20 млн доларів.