Актор "Кварталу 95" розповів, як Зеленський продовжує "працювати" для шоу

Президент України Володимир Зеленський активно цікавиться розвитком подій на студії "Квартал 95" і часто телефонує колишнім колегам.

Як розповів "Українській правді" один з керівників студії Олександр Пікалов, його більше цікавлять технічні питання "Кварталу 95", а не те, над чим жартують коміки зараз.

"Після ефіру дзвонив. Задав пару питань, що його турбували в нашому виступі. Але він не питав щодо гумору - в його сторону або сторону Богдана. Він запитав, чому немає джингла. Чисто технічні питання його цікавили... Подзвонив Євгену (Кошовому), сказавши: "А чого там не так, там не так?" - розповів Пікалов.

При цьому він заявив, що зараз вкрай рідко бачиться з президентом.

"Я його бачив після інавгурації. Він в Покровську був на концерті. Ми спілкувалися хвилинку-дві. Хлопці, якщо якісь питання виникають, можуть до нього по запису в Офіс президента збігати", - додав він.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що під час концерту студії "Квартал 95" в Одесі в одному з номерів представили пісню, присвячену президенту України Володимиру Зеленському та голові Офісу президента Андрію Богдану.