RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

НАБУ відкрила кримінальні справи проти Єрмака: "слуга народу" показав документ

Депутат партії "Слуга народу" Гео Лерос розповів, що НАБУ відкрила кримінальні провадження проти глави ОПУ Андрія Єрмака.

Про це він написав у Facebook.

"Звичайно, негарно мене так ображати, але я оперую фактами. А Єрмак нехай сам відповідає за свої вчинки, він не ображений хлопчик, від слова "зовсім . Більш того, гроші брав Денис Єрмак і передавав Андрієві Єрмаку, це все є на плівках . Публічно оповіщаю про відкритих особисто на нього кримінальних провадженнях. Раз до сих пір побутує така думка про мене, скоро напишу і опублікую пост з вчорашньою заявою в НАБУ по одному з епізодів ОЗУ Єрмака, а їх дуже багато, тому не варто йому довіряти, ви це скоро зрозумієте", - написав він.

Нардеп пише, що незважаючи на існуючу думку, що він "людина Богдана" (екс-глави ОПУ Андрія Богдана - "Апостроф") і він привів його в команду президента, але це не правда, вони познайомилися набагато пізніше і зовсім за інших обставин .

"Я звичайно розумію, що Зеленський погано розійшовся з Богданом, але також помилкою буде всюди бачити його тінь. Виходить, що на будь-яку критику, на будь-яке викриття корупції можна поставити штамп "це Богдан" і тоді в це не варто вникати? Це так не працює, потрібно всім бути дорослішими і відкидати емоції. Я вже розповідав, що мене привів в команду Кирило Тимошенко, а не Богдан", - написав депутат.

Він хотів познайомитися з Богданом після свого призначення, але йому натякнули, що Богдан занадто зайнятий і зараз не час.

"Я це розповідаю для тих, хто шукає простих відповідей на складні питання, для тих, кому здається, що відірвану голову можна вилікувати подорожником. Так ось, я готовий сказане підтвердити на поліграфі і раз і назавжди закрити цю тему. А керівник офісу президента готовий пройти поліграф і відповісти на питання чи доручав він своєму братові торгувати посадами? Коли він провадив співбесіди і яку від цього отримав вигоду за призначення? Скільки йому кожен день заносять його "смотрящі" за кожною галуззю і держорганами в країні? У нього буде така можливість зробити це на допиті! Може тоді зрозуміліше стане хто аферист", - розповів Гео Лерос.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що за словами Гео Лерос Єрмак має намір ініціювати призначення в Державне бюро розслідувань Ігоря Козлова - першого заступника військового прокурора Західного регіону.