RU  UA  EN

Субота, 25 травня
  • НБУ:USD 39.75
  • НБУ:EUR 42.80
НБУ:USD  39.75
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 травня

24 травня

Всі новини

Через дзвінок Зеленському з Держдепу США в Кривому Розі затримали початок футбольного матчу

Сьогодні, 26 серпня, президент України Володимир Зеленський повинен був відвідати матч між "Черкащиною" і "Кривбасом". Але він сильно затримався.

Про це повідомляють на Facebook-сторінці Офісу президента.

У прес-службі повідомляють, що Зеленський затримався, тому що йому терміново зателефонував державний секретар США Майк Помпео.

За інформацією, він привітав Україну з двадцять дев'ятого річницею незалежності і обговорив зустріч Зеленського з заступником Помпео в Кривому Розі. Розмова відбулася в аеропорту Кривого Рогу одразу після прибуття туди президента України.

Таким чином, на стадіон "Гірник" голова держави прибув із запізненням майже на годину. Він зробив перший символічний удар в матчі - і тільки після цього той почався.

"До речі, нагадаємо, що зміни в робочому графіку голов держав через термінові переговори є досить поширеною практикою, яка з розумінням сприймається будь-яким демократичним суспільством", - додали в ОП.

Відзначимо, що це перший для криворізької команди матч після відродження і взагалі перший матч Кубка України.

Як писав "Апостроф", президент України Володимир Зеленський під час робочого візиту до Дніпропетровської області вирішив зайти і пообідати в МакДональдсі. Він замовив їжу для себе і своїх двох колег.