RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Депутат Ірина Констанкевич розкрила таємницю своєї "інтимної" переписки і опублікувала відео

Народний депутат Ірина Констанкевич з депутатської групи "За майбутнє" пояснила свою особисту переписку під час робочого дня у Верховній Раді в п'ятницю, 18 вересня, тим, що вітала з днем народження свою колишню ученицю.

Пояснення з цього приводу нардеп записала на відео, яке опублікувала на Facebook-сторінці.

За її словами, перше повідомлення, яке потрапило в об'єктив камери журналіста, прийшло їй ще 23 червня від її учениці - випускниці 17-річної давності, яка зараз перебуває в одній з європейських країн. Це було привітання з днем народження, в якому колишня студентка, висловлює жаль, що знаходиться далеко і не може особисто її привітати.

"Друге повідомлення від мене - 17 вересня, коли вона святкувала свій ювілей, 35 років. Я привітала її голосовим повідомленням, витративши на це хвилину свого депутатського часу", - зауважила Ірина Констанкевич, додавши, що за цим стоїть дружба філологів - вчителі та і учениці.


За її словами, її чоловік, дочка і син з гумором сприйняли цю ситуацію.

Як повідомляв "Апостроф", народний депутат від групи "За майбутнє" Дмитро Лубинець під час засідання Верховної Ради в середу, 16 вересня, намагався одночасно працювати і розважатися грою на планшеті.