RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Хто гуляв на весіллі у пасинка Медведчука: фото і відео з гостями

На початку жовтня відбулося весілля сина телеведучої Оксани Марченко від першого шлюбу і пасинка скандального політика, лідера ОТЗЖ Віктора Медведчука. На торжестві були помічені відомі персони.

Про це повідомляють "Схеми".

Весілля відзначали в елітному ресторані "Маячок" на березі Дніпра. На свято з'їхалися впливові бізнесмени і політики.

Зокрема там був Тарас Козак - народний депутат від ОТЗЖ, один з найближчих соратників Віктора Медведчука. На нього зареєстрована медійна імперія кума Путіна: він скупив три українські телеканали.

На весілля запросили і брати Суркіси, сусідів Віктора Медведчука. Їх маєтки розташовані поруч в Пущі-Водиці на північ від Києва. Григорій Суркіс - давній соратник Віктора Медведчука, ще з часів СДПУ (о).

На торжестві помітили і чоловіка, схожого на народного депутата України з фракції "Слуга народу" Андрія Холодова. Але стоп-кадр вийшов нечітким. Однак те, що Андрій Холодов таки був присутній на весіллі, за кілька годин підтвердили гості, виклавши свої Instagram-stories.

Як повідомляв "Апостроф", раніше невістка української телеведучої Оксани Марченко, модель на ім'я Катерина показала, як виглядає без макіяжу.