RU  UA  EN

Четвер, 4 липня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.30
Політика

Новини

4 липня

Всі новини

Бойко заявив, що ОПЗЖ показала блискучий результат на місцевих виборах

Співголова політичної сили "Опозиційна платформа - За життя" Юрій Бойко подякував своїм прихильникам і привітав з блискучими показниками на місцевих виборах.

Як пише прес-служба політичної сили, до прихильників і партійців він звернувся під час брифінгу 26 жовтня.

"Я вдячний нашим партійцям і прихильникам, які підтримали нас і забезпечили блискучий результат на цих виборах", - сказав він.

Він зазначив, що в даний момент партія займає лідируючі позиції в 11 регіонах, а в шести областях партія на першому місці.

"Сьогодні я можу сказати з упевненістю, що ОПЗЖ посіла перше місце в Донецькій, Луганській, Запорізькій, Херсонській, Одеській, Миколаївській областях, друге місце - в Сумській, Харківській, Дніпропетровській, Кіровоградській, третє - в Житомирській області. Також наше представництво буде в частини областей Західної України, що теж для нас важливо, оскільки ми не ділимо країну і вважаємо всіх українців рівними. ми будемо захищати всіх і будемо робити так, щоб усім громадянам України жилося легше", - уточнив він.

За словами Бойка, місцеві вибори є дуже важливими, так як місцеві депутати та мери завжди знаходяться ближче до людей.

"Тому дуже важливо, щоб були обрані гідні та професійні керівники. Сьогодні авторитет місцевої влади зростає, але разом з ним зростає і відповідальність - ті, кого оберуть, повинні виконати всі зобов'язання, взяті перед людьми", - завершив він.