RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

Учасник боїв на Майдані очолив Івано-Франківську ОДА: фото та біографія

Президент України Володимир Зеленський призначив активного учасника Революції Гідності Андрія Бойчука на посаду очільника Івано-Франківської ОДА.

Про це йдеться на офіційному порталі очільника держави.

Указ про призначення Андрія Бойчука на посаду очільника Івано-Франківщини Владимир Зеленський підписав ще 24 грудня.

"Вручаючи службове посвідчення в Офісі Президента України, Володимир Зеленський побажав новому очільнику Івано-Франківської облдержадміністрації наснаги та сумлінної праці на благо області", - йдеться у повідомленні на офіційному порталі очільника держави.

Зазначимо, що 44-річний Андрій Бойчук народився в Івано-Франківську і він має 13-річний досвід роботи в паливно-енергетичному секторі.

Під час Революції Гідності Андрій Бойчук був сотником 37-ї Сотні Самооборони Майдану. 18 лютого 2014 року прийняв бій із силовиками під час штурму, який влаштували "тітушки" та Внутрішні війська. Після Майдану Бойчука призначили до Міненергетики, а згодом він став директором Департаменту з питань функціонування та реформування нафтогазового сектору.

Андрій Бойчук також нагороджений орденом "За мужність" ІІІ ступеня, а також медаллю УПЦ Київського патріархату "За жертовність і любов до України". Цю нагороду він отримав від Філарета.

Раніше ми розповідали, що президент Володимир Зеленський підписав закон про державний бюджет на 2021 рік.