RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

У Держдумі Росії заговорили про введення російських військ на Донбас: що відбувається

Лідер КПРФ Геннадій Зюганов на тлі скупчення російських військ біля кордонів нашої держави, заявив, що Росія повинна захищати "ДНР" і "ЛНР" будь-якими засобами, включаючи військові, але не починати війну, так як на його думку, для України це стане вироком.

Про це він розповів Telegram-каналу "Радіоточка НСН".

"Я б давно на місці Верховного головнокомандувача офіційно заявив, що ми будемо захищати свій мир, свою Батьківщину, свою мову. Визнати Донецьку та Луганську республіку - це воля наших співвітчизників. Треба офіційно заявити, що ми їх визнаємо і будемо їх захищати, включаючи і військові засоби "- сказав Зюганов.

Зюганов назвав божевільними тих, хто збирається розгорнути війну на Донбасі і заявив, що українська армія "зараз гірше в 10 разів, ніж в 1990-і роки". При цьому на його думку, Росія показала, в тому числі і в Сирії, що може вести сучасну війну.

Екстрене засідання Ради Федерації призначено на 23 квітня. Як уточнив депутат Законодавчих зборів Санкт-Петербурга Борис Вишневський, мова, швидше за все, піде про дозвіл використання російських військ на території інших країн.

Читайте також матеріал "Апострофа": Путіна не лякає потік трун: названа єдина сила, здатна захистити Україну