RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Російський опозиціонер про пряму лінію Путіна: "Не приховує своє презирство і жлобство"

Російський опозиційний політик Леонід Гозман розповів, що президент РФ Володимир Путін "пішов в астрал" і свято вірить, що його слухають, коли він двічі на рік веде прямі лінії з громадянами Росії.

Про це він повідомив в етері програми "Таня & Гозман" на Апостроф TV.

Опозиціонер привів в приклад історію свого знайомого, коли під час прямої трансляції промови президента РФ, 30 червня, на одній з наукових конференцій залишилися слухати Путіна тільки 6 з cотні, з яких більшість займалися своїми справами.

"Це дуже складно, неприємно, важко, коли ти говориш, а тебе не слухають. І ось я думаю, навіщо президент Путін йде на такі страждання два рази на рік - на свою пресконференцію і на свою пряму лінію. І у мене виникла гіпотеза - вона жахлива. Я думаю, що президент Володимир Путін, що його слухають, що він так далеко пішов кудись в астрал, він так далеко відірвався від реального життя, що він думає, що народ його дійсно слухає. Він думає, що народу це дійсно важливо", - сказав Гозман.

За його словами, у російського керівництва дуже спотворена картина світу. У цьому ілюзорному світі вони думають, як вважає Гозман, що вони оточені ворогами, але на них все одно дивляться із захопленням і заздрістю, а також в цій ілюзії вони перемогли COVID-19. При цьому, як додав опозиціонер, саме населення РФ давно ні в що не вірить.

"Чому вони придумали цей світ? Тому що їх влада архаїчна. Це влада вождя племені, це влада батька, це влада директора заводу", - сказав Гозман.

Політик також зазначив, що Путін вже дуже давно живе без зворотних зв'язків, і що "він навіть не приховує своє презирство, жлобство, зарозумілість", у чому дуже показова його пряма лінія.

Нагадаємо, Леонід Гозман міркує, що Путін не вважає главу української держави Володимира Зеленського незалежним суб'єктом. Він не хоче спілкуватися із Зеленським, тому що ображений, що уряд України недружний до Росії.