RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Буде найбільш безбарвною за всю історію: в Росії спрогнозували результати виборів до Держдуми

У п'ятницю, 17 вересня, в Росії стартують вибори в Державну думу, до яких не допустили реальних політичних опонентів. Тому новий склад Держдуми ризикує стати найбільш безбарвним за всю історію РФ - причому ще з царських часів.

Таку думку "Апострофу" висловив російський опозиційний політик Дмитро Гудков.

Він наголосив, що вибори в Росії можна заздалегідь сміливо назвати нелегітимними, оскільки вони зачищені від реальних політичних опонентів, від усіх, хто критикував владу і хотів би брати участь в політиці. На всю Росію, знайдеться півтора, можливо, два десятка порядних людей, в тому числі, навіть від опозиції. Але вони не впливають на ситуацію.

Якщо хтось із них зможе проникнути в парламент, це буде великим успіхом. Тому що крім цієї "зачистки", є ще Центрвиборчком, який, за словами Гудкова, представляє собою організовану групу шахраїв для фальсифікації результатів - переписування протоколів, спотворення результатів за завданням Кремля.

"Тому майбутня російська Держдума буде найбільш безбарвною за всю історію Росії - причому ще з царських часів. Новий парламент буде абсолютно реакційним. У Кремлі зараз бояться будь-якого голосу, який буде входити в дисонанс з транзитом влади", - зазначив Гудков.

А транзит влади, за його словами, в будь-якому випадку буде відбуватися і він вже відбувається.

"Влада в Росії передана Володимиром Путіним силовому блоку на чолі з секретарем Радбезу РФ Миколою Патрушевим і його командою", - резюмував Гудков.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Після виборів до Держдуми зберігається високий ризик конфлікту з Україною - російський політик.