RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Військова допомога Україні: конгресмени звернулися до Байдена із закликом

Високопоставлені члени Конгресу США Майк Роджерс і Майк Тернер закликають президента США Джо Байдена і далі озброювати України. А також "розгорнути військову присутність США в Чорному морі", щоб запобігти новій загрозі вторгнення з боку російських військ.

Про це повідомляє американське видання DefenseNews

Майк Роджерс та Майк Тернер написали відкритий лист голові Білого дому.

"У зв'язку з нещодавнім зосередженням російських військ на кордоні з Україною ми наполегливо закликаємо вашу адміністрацію вжити негайних та швидких заходів для надання підтримки Україні у вигляді розвідки та зброї" , - заявили конгресмени.

Також вони наголосили, що потрібно розгорнути військову присутність США у Чорному морі для запобігання російському вторгненню.

"Крім того, ми наполегливо закликаємо вас негайно розглянути питання про відповідну військову присутність та позиції США в регіоні та розпочати відповідні дії щодо обміну розвідданими між США та Україною, щоб запобігти подальшому загостренню ситуації", - підсумували члени Конгресу.

Раніше ми писали, що 2 листопада Володимир Зеленський зустрівся із президентом США Джо Байденом . Глави двох країн обговорили ситуацію із безпекою на Донбасі.