RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

У центрі Києва пройшло віче "Захисти Україну – зупини переворот": фото і відео

У середу, 1 грудня, увечері на Майдані Незалежності у Києві пройшло віче "Захисти Україну – зупини переворот".

"Апостроф" стежив за акцією у центрі Києва онлайн:

21:15 Противники влади якийсь час помітингували під будівлею Верховної Ради, після чого розійшлися додому, повідомляє кореспондент сайту "Апостроф" Роман Пєтушков.

21:05 Учасники акції пройшли "транзитом" Банковою на вулицю Лютеранську. Проходячи повз Офіс президента - закидали будівлю монетами.

20:55 Прохід на Банкову був вільний.

20:25 На Банковій біля Будинку письменника зосереджено великі сили поліції, проте кордонів нема, і силовики пропускають пресу.

20:05 Протягом години кількість учасників віча зросла до півтори тисячі осіб. Один із засновників партії "Демсокира" Юрій Гудименко з трибуни зажадав відставки президента Володимира Зеленського, після чого учасники акції почали формувати колону для ходи Інститутською у бік Офісу президента на Банковій.

19:00 Учасники акції прийшли з плакатами, в яких звинувачують представників влади у зраді інтересів України.

18:45 За чверть години до акції на Майдані зібралося близько 600-700 чоловік, повідомляє кореспондент сайту "Апостроф" Роман Пєтушков.

17:30 За кілька годин до проведення віче співробітники Нацполіції перекрили рух Хрещатиком від вулиці Богдана Хмельницького до Європейської площі в обох напрямках, повідомляє кореспондент сайту "Апостроф" Роман Пєтушков.

Учасники акції вимагають від влади дотримання Конституції, припинення репресій проти захисників України, розвідників, які займалися організацією захоплення найманців ПВК "Вагнер", та журналістів, які розповіли про те, що команда про відміну операції надійшла з Банкової, звільнення керівника Офісу президента Андрія Єрмака боротьби з олігархами

Фото: "Вісті"

Фото: "Вісті"

Нагадаємо, про проведення віча на Майдані заявили учасники ходи, присвяченої 8-м роковинам початку Революції Гідності, які 21 листопада пройшли від Хрещатика до Банкової, де після сутички з поліцією провели мітинг .