Гогілашвілі осоромився з вибаченням за інцидент на блокпосту в Краматорську

Заступник міністра внутрішніх справ України Олександр Гогілашвілі вибачився за свою поведінку на КПП. Чиновник зазначив, що був надмірно емоційним.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook сьогодні, 11 грудня.

"Щодо інциденту на блокпості в зоні ООС у Донецькій області. Безумовно, хочу вибачитися за свою зайву емоційність. Згоден із рішенням міністра розпочати дисциплінарне виробництво, готую рапорт на ім'я міністра МВС і всіляко сприятиму його проведенню", - написав політик.

"Ситуація, яка виникла навколо банку, є неприпустимою. Моя надмірно емоційна реакція та нестримна поведінка щодо журналістів не мають виправдання. Повністю усвідомлюю свою відповідальність", - йдеться у заяві.

Політичний експерт Олена Дьяченко зазначила, що текст Гогілашвілі був схожий на заяву, яку зробив глава правління "Укрексімбанку" Євген Мецгера у вересні цього року.

Користувачі мережі вирішили прокоментувати вибачення Гоголашвілі: "Простите я больше не буду как минимум недостаточно, когда этих бездарей блатных наказываТь будут?", "Уместен только рапорт об отставке, но прежде- повышение в звании ( как минимум) патрульных!, "Надмірна емоційність " ... яке миле формулювання, відразу хочеться вибачитися у відповідь".

Зазначимо, що сам Гогілашвілі обмежив можливість коментувати цей пост.

Раніше "Апостроф" писав, що українці висміяли заступника голови МВС Олександра Гогілашвілі, який влаштував розбирання з поліцейським на блокпосту в зоні ООС.