RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Путін знову осоромився з ім'ям президента Казахстану: курйозне відео

Президент Росії Володимир Путін знову перевернув ім'я голови Казахстану Касим-Жомарта Токаєва та назвав його "Ксанжемі Ємільйовичем".

Відповідне відео з'явилося у мережі.

Говорячи про ситуацію в Казахстані, Путін не зміг згадати його ім'я та сказав як зміг. На проголошенні імені президента Казахстану Путін загальмував, а потім сказав його дуже швидко.

"Справді, хто їх там, цих Касим-Жомартов і пап їх Кемелів, запам'ятовувати буде? Ось тому Назарбаєв вчинив розумно, коли столицю в Нур-Султан перейменував: все більше шансів, що ім'я "російські брати" вивчать", - прокоментував політичний конфуз експерт Олексій Голобуцький.

Як розповідав "Апостроф", за кілька днів до цього під час онлайн-засідання ОДКБ, організованого з нагоди масових протестів у Казахстані, Володимир Путін назвав Токаєва "Кемелом".

Крім того, Володимир Путін осоромився під час різдвяного богослужіння. Він прийшов до храму Спасу Нерукотворного Образу, розташованого на території його президентської резиденції. Журналісти звернули увагу, що глава РФ був на службі без краватки, часто хрестився і навіть хитався.