RU  UA  EN

Понеділок, 1 липня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 липня

30 червня

Всі новини

Зеленський про "дати вторгнення" в Україну: по росіянам це теж сильно б'є

Президент України Володимир Зеленський прокоментував масову істерію в західних ЗМІ щодо можливого вторгнення російських військ в Україну. На думку голови держави, постійна поява "дат вторгнення" б'є не лише по українській економіці, а й по країні-агресору.

Таку думку Володимир Зеленський висловив в інтерв'ю "РБК-Україна".

Але при цьому голова держави наголосив, що для України постійна поява у світовому медіапросторі нових дат можливого нападу російських військ несе лише втрати.

"Втрати по всіх напрямках. Навіть ось позиція щодо значного підвищення зарплат. І мова не тільки про військових, а й про медиків, і вчителів, яким ми з осені хочемо підняти зарплати. Сподіваюся, нам це вдасться", - заявив Зеленський .

За його словами, через постійне провокування паніки в суспільстві всі ці благі задуми неможливо буде реалізувати в тих тимчасових рамках, в яких планувалося спочатку.

"Тому всі ці "дати" і паніка - все це працює проти нашої країни. Навіть не має значення, хто суб'єкт поширення цієї інформації. Ми розуміємо, що за росіян це теж сильно б'є", - додав гарант.

Тим часом Байден назвав новий термін нападу Росії.