RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

22 травня

Всі новини

Путін зупинив наступ? У мережі з'явилося дивне фото

У мережі поширили фото, на якому колона військової техніки окупантів у районі села Здвіжівка Бородянського району, які просто стоять близько 6 годин, не рухаючись у бік Києва. Це пов'язують з тим, що президент РФ Володимир Путін віддав наказ про призупинення руху своїх солдатів перед очікуваними переговорами з українською стороною.

Відповідне фото з'явилося у Telegram-каналі Андрія Цаплієнка.

За його даними, там близько 370 одиниць техніки російських військових, що за 37 км від столиці.

"Машини їздять уперед і назад, але у бік Києва не рухаються", - йдеться у повідомленні.

Як заявив російським ЗМІ речник президента Росії Дмитро Пєсков, Путін віддав наказ про припинення просування основних сил Російських військ.

"Вчора вдень у зв'язку з переговорами з українським керівництвом, що очікувалися, верховний головнокомандувач, президент Росії віддав наказ про призупинення просування основних сил Російських військ", - зазначив Пєсков журналістам.

Фото: t.me/Tsaplienko

Нагадаємо, російська армія вторглася в Україну, не маючи заздалегідь підготовленого тактичного плану, а Володимир Путін розраховував на легку прогулянку і тепер лютує , про що розповів колишній депутат Держдуми РФ Ілля Пономарьов, який останніми роками проживає в Києві. За його словами, Володимир Путін перебуває на Уралі.