RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

Всі новини

Міноборони РФ спіймало Путіна на брехні про терміновиків на війні в Україні

Головний речник Міноборони країни-терориста Росії визнав присутність строковиків на території України у вкрай безглуздому формулюванні - декілька строковиків випадково потрапили в натовп контрактників. Путін же категорично заперечував їхню участь у війні.

Про це повідомив сам Ігор Конашенков, речник Міноборони РФ, під час включення на державному телеканалі "Росія 24".

"На жаль, виявилося кілька фактів присутності військовослужбовців термінової служби в частинах російських збройних сил, які беруть участь у проведенні спеціальної військової операції на території України. Майже всі такі військовослужбовці вже виведені на територію Росії", - сказав Конашенков.

Про який "вивід на територію Росії" йде мова - невідомо, ураховуючи той факт, що країна-агресор відмовляється забирати навіть трупи своїх так званих солдатів.

"Разом з тим, на один із підрозділів, що виконують завдання тилового забезпечення, було скоєно напад диверсійної групи нацбатальйону. Ряд військовослужбовців, зокрема й строкової служби, було захоплено. В даний час вживаються вичерпні заходи щодо недопущення направлення військовослужбовців строкової служби до районів бойових дій та звільнення захоплених військовослужбовців", - виправдовувався речник Міноборони РФ.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що головний кремлівський пропагандист Соловйов почав змінювати свою риторику та прямо критикувати дії свого вождя - Путіна.