RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Є п'ять ознак: Forbes підтвердив швидкий крах влади РФ

Росія веде в Україні криваву війну, за що на неї накладено жорсткі санкції. На режим Володимира Путіна чекає швидкий крах, про що говорить п'ять ознак.

Їх перераховує Forbes.

Провал військової діяльності . Як зазначає видання, війська Путіна погано навчені та позбавлені ініціативи.

"Його інтелект ущербний. Його обладнання крихке і в поганому стані. Його воєначальникам не вистачає гнучкості, щоб пристосуватися до умов, що змінюються ", - йдеться в матеріалі.

Руйнування економіки РФ ще до запровадження санкцій. Проблеми виникли ще до санкцій - ВВП країни на душу населення займає лише 55-те місце у світі за паритетом купівельної спроможності. З великою ймовірністю цей показник погіршиться під впливом санкцій.

Погана демографічна ситуація. Крім того, в Росії – одна з найгірших демографічних ситуацій серед промислово розвинених країн.

Відчуженість та схильність молоді до еміграції. Видання називає Путіна "людиною минулого", яка не користується інтернетом та смартфонами. Це позбавляє його контакту з молодими росіянами, які значною мірою черпають інформацію із соціальних мереж.

Виснаження державних ресурсів РФ залежними державами. Москва використовує колоніалізм для власної безпеки - вона підтримує цілий "звіринець" залежних держав. Вони поділяються на дві категорії: сусідні диктатури, які в минулому входили до складу Радянського Союзу, і більш віддалені авторитарні режими, такі як Куба та Сирія.

Як повідомляв "Апостроф", 26 квітня Лондон розширив санкції проти Російської Федерації. До списку обмежень було внесено 195 правок.