Яку хворобу знайшли у Путіна? Журналіст дізнався точний діагноз

Останнім часом активно ходять чутки про смертельну хворобу президента Росії Володимира Путіна. З'явилася інформація про те, що у глави Кремля діагностовано рак підшлункової залози.

Про це у своєму Telegram-каналі написав ізраїльський журналіст Марк Котлярський.

За його словами, від своїх джерел у медичних колах Москви він дізнався, що в Москві терміново мобілізовано один з корпусів Центру Блохіна (Національний медичний дослідницький центр онкології ім. Н. Н. Блохіна, що спеціалізується на лікуванні онкологічних захворювань). Там чекають на Путіна на процедуру пункції черевної порожнини.

Співрозмовники журналіста стверджують, у Путіна діагностовано рак підшлункової залози - злоякісну агресивну пухлину, для якої характерно неконтрольоване розростання залізистих та епітеліальних тканин у вивідних протоках органу. Причому швидше за все хвороба прогресує настільки стрімко, що операція не зможе надовго продовжити життя Путіна. На думку джерел, йдеться максимум про 3-4 місяці.

Джерела додали, що у Кремлі готуються до можливої смерті Путіна і якщо це станеться, РФ очолить спеціальну Держраду. Вона буде перехідним органом, який намагатиметься мінімізувати збитки від війни з Україною.

"Війну, безумовно, буде припинено, війська виведено, і Держрада спробує "здати назад", вдавшись до певних послаблень", - пише журналіст.

Як розповідав "Апостроф", джерела у розвідувальній службі МІ6 повідомляли, що Володимир Путін може бути вже мертвий, замість нього Кремль використовує двійника.