RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Рада хоче звільнити віцепрем'єра Кубракова: вже є проєкт постанови

Віцепрем’єр-міністра з відновлення України Олександра Кубракова можуть звільнити з посади – вже з’явилась відповідна постанова на офіційному сайті.

Про це свідчить проєкт постанови на сайті Верховної Ради України.

Читайте також: З Міноборони звільнили топ-чиновника, який відповідав за забезпечення бійців на фронті

Народні депутати внесли до Верховної Ради України відповідний проєкт постанови "Про звільнення Кубракова О.М. з посади Віце-прем’єр-міністра з відновлення України — Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України".

У пояснювальній записці згадується про те, що "окремим викликом з початку широкомасштабної агресії рф проти України стало необхідність здійснення якісної регіональної політики, а саме взаємодії з органами місцевого самоврядування та місцевими органами державної виконавчої влади, військово-цивільними адміністраціями".

Зауважується, що ці нові виклики зумовлені повномасштабним вторгненням вимагають здійснення системної, передбачуваної та спрямованої на результат регіональної політики: "Проте політика, яка здійснюється сьогодні міністерством в частині регіональної політики знаходиться в критичному стані".

З огляду на це, згадується гостра потреба в утворенні окремого міністерства яке б займалося регіональною політикою, а для її реалізації передбачається звільнення з посади члена Уряду — віце-прем’єр-міністра з відновлення України — міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України Кубракова Олександра Миколайовича.

В документі також йдеться про наступне: "Прийняття проєкту Постанови дозволить попередити подальше погіршення якості регіональної політики, а також забезпечити належним чином функціонування держави в даній сфері".

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що речницю Сил оборони Півдня звільнили після скандалу.

  • Вас також може зацікавити:

Друг Зеленського Шефір розповів, що робитиме після звільнення з посади

Речник Повітряних сил йде з посади: чим відомий Юрій Ігнат

У Повітряних силах новий речник: хто прийшов на заміну Ігнату