RU  UA  EN

Неділя, 22 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Політика

Новини

21 вересня

Всі новини

BILD дізнався реакцію влади України на саміт НАТО

Заступник головного редактора BILD Пауль Ронцхаймер зазначив, що керівництво України розчароване, що навіть після кривавого обстрілу України 8 липня на саміті НАТО у Вашингтоні не передали ЗСУ нову наступальну зброю й не дозволили атакувати цілі в глибині території РФ.

Про це розповіли в BILD.

"Кожен, хто цими днями розмовляє з довіреними особами президента України Володимира Зеленського, визнає відчай, що зростає, через відсутність чітких рішень зробити все можливе для захисту України", зазначає Ронцхаймер.

Журналісти зазначають, що посадовці України вважають "жорстокою байдужістю" те, що Україні не дозволяють атакувати всі російські об'єкти.

"Зараз у Києві відчувається шок від того, що дитячу лікарню можна атакувати безкарно. В останні місяці місто вважалося хоча б певною мірою безпечним, у тому числі тому, що протиповітряна оборона постійно розширювалася", каже співрозмовник BILD.

Як повідомило журналістам інше джерело, урядовці сподіваються, що Байден нарешті змінить ставлення до ударів західною зброєю по Росії.