RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

"Наш край" переміг у 5 областях на виборах в ОТГ: результати паралельного підрахунку голосів

Кандидати від партії “Наш край” отримали перемогу на виборах голів ОТГ в Сумській, Запорізькій, Чернівецькій, Херсонській та Луганській областях. Результати паралельного підрахунку голосів публікує офіційний сайт партії.

За першими даними “Нашого краю”, у 6 ОТГ перемогу отримали кандидати від партії.

“Перемога в ОТГ: Кандидати від “Нашого краю” на Сумщині, Запоріжжі, Буковини, Херсонщині та Луганщині стали головами ОТГ. Головою Новослобідської сільської об’єднаної територіальної громади у Сумській області обрано кандидата від “Нашого краю” (83%)”, - йдеться у повідомленні партії.

За інформацією партії, у Запорізькій області головами обрано кандидатів від “Нашого краю” у Кирилівській ОТГ та Підгірненській ОТГ.

“Також кандидатів від “Нашого краю” обрано головами у Чулаківській ОТГ Херсонської області, Біловодській ОТГ Луганської області та Магальської ОТГ Чернівецької області. Дані паралельного підрахунку голосів в інших ОТГ оновлюються”, - повідомляє “Наш край”.

Як відомо, у неділю, 29 жовтня, у 201 об’єднаній територіальній громаді відбулись вибори депутатів, сільських та міських голів.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ПолітикаВибори
Теги: Наш Край, ОТГ