RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Тимошенко пообіцяла боротися з фальсифікаціями на виборах

"Батьківщина" готова запобігти фальсифікаціям на наступних виборах.

Про це Юлія Тимошенко заявила під час зустрічі зі студентами та викладачами Запорізького національного технічного університету.

Наступні вибори лідер "Батьківщини" вважає важливим моментом, коли Україна буде мати право не тільки перезавантажити владу, а й подолати кризу.

"Ми не дамо на цей раз сфальсифікувати вибори", - зазначила політик.

Як запевнила Юлія Тимошенко, у "Батьківщини" є сильна команда, яка не допустить фальсифікацій на дільницях.

"У нас мінімум 20 осіб на кожній ділянці (а у нас їх 30 тис.) навчених, як не допустити фальсифікацій. Залучені сильні фахівці, які знають, як з правової точки зору захистити результат виборів. Технологій фальсифікацій безліч. Але ці 20 осіб на кожній дільниці не дадуть цього зробити", - переконана вона.

Лідер партії попередила, що система має адмінресурс і використовує його. Вона припустила, що на вибори можуть висунути 40 кандидатів у президенти, 3-4 з яких будуть реальними кандидатами, а інші - технологічні кандидати, які "мають на меті розмити опозиційний сектор".

Юлія Тимошенко сподівається, що студенти як інтелектуальна частина суспільства зможуть розібратися, хто є хто, і не піддадуться на такі філігранні технології.

Лідер партії закликала молодь взяти участь в розробці нового курсу і Нового економічного курсу, які докорінно змінять ситуацію в Україні: "У нас є чіткий, зрозумілий і сильний шлях. У нас є все для того, щоб показати високий клас, як Україна може стати однією з найсильніших країн Європи ".