RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Об'єднання опозиції перед виборами стане сигналом для бізнесу - Гриценко

Об'єднання представників демократичної опозиції перед початком виборчої кампанії - потужній сигнал для середнього бізнесу.

Про це в ефірі "Politeka" заявивши Анатолій Гриценко.

"Сигнали на посилення, на об'єднання, які дають впевненість в перемозі, дозволяти, коли почнеться виборча кампанія, очікувати на підтрімку бізнесу", - сказав лідер "Громадянської позиції".

Він додав, що мова йде про бізнес, який не хоче буті монополістом, чи не мріє про олігархат, а розуміє, що треба платити чесну зарплату своїм працівникам та жити за законом.

"Щоб влада не тормошила, не відбірала, ми саме з цим йдемо у владу. Я думаю, що бізнес підтрімає. У них немає шансу, як і у нас з вами. Якщо залишити все, як є, то через кілька років мільйони людей поїдуть та більше не буде шансів підняті країну", - додав екс-міністр.

Він також нагадав, що нещодавно підписав спільний план дій з Українською Радою Бізнесу, яка охоплює понад 60 галузевих асоціацій по країні.

"Це значить, що у нас є економічна платформа, з якою можна рухатися", - додав Гриценко.

Нагадаємо, 2 листопада Анатолій Гриценко та Українська Рада Бізнесу підпісали меморандум "Країна рівних можливостей з потужного економікою".

Серед основних Принципів, закладених у документі, - зменшення податків, ліквідація податкової міліції, позбавлення СБУ, МВС та органів прокуратури важелів силового втручання в економічні процеси, скорочення неефективних видатків бюджету.