RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Тимошенко пообіцяла в разі перемоги відсторонити від влади корупціонерів

У разі перемоги на президентських виборах Юлія Тимошенко пообіцяла здолати кланово-олігархічну систему і зробити Україну сильною.

Шляхи для цього прописані у Новому курсі – покроковому плані дій виходу країни з кризи, заявила вона під час мітингу в Коростені на Житомирщині.

За словами політика, рухатися країні вперед заважає "кругова порука" корупціонерів при владі.

Тимошенко нагадала про скандал із викриттям оборудок з обкрадання армії. Лідер "Батьківщини" зазначила, що притягти винних виявилося неможливим, бо навіть створення слідчої комісії в парламенті заблоковано пропрезидентською більшістю.

"Для того щоб завершити війну, нам треба прибрати мафію від влади, припинити її заробітки на війні і притягнути до відповідальності кожного, хто взяв принаймні копійку з українського бюджету", – наголосила Тимошенко.

А для того щоб ні в кого більше не виникало подібних спокус, потрібно змінити систему управління державою і підпорядкувати її громадянам. Саме в цьому, за словами Тимошенко, полягає суть Нової народної Конституції, ухвалити яку потрібно на всеукраїнському референдумі.

"У Новій Конституції ніхто не матиме імунітету – ні депутати, ні президент, ні судді. І у нового президента вистачить волі домогтися проведення такого референдуму", – наголосила лідер "Батьківщини".