RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

У Раді розповіли, на кого з кандидатів в президенти ставить ЄС

Європейський Союз підтримує Петра Порошенка в якості кандидата на посаду президента України.

Про це, виступаючи у Верховній Раді, заявив народний депутат України від фракції партії Блок Петра Порошенка, голова парламентської делегації в ПАРЄ Володимир Ар’єв.

Він нагадав, що вчора відбувся міні-саміт Україна-ЄС, де Порошенка приймали керівники ЄС.

"Дипломатична мова означає, що ЄС підтримує курс, який веде президент Порошенко на європейську інтеграцію та НАТО. Більш чіткого меседжа для громадян України бути просто не може", – сказав Ар’єв.

Він також зауважив, що останні рішення Європейського парламенту і Конгресу США щодо боротьби з російською агресією говорять про підтримку України і боротьбу з російською агресією, яка відбувається під керівництвом Верховного Головнокомандувача ЗСУ.

"Цього року, вже двічі, українські ЗСУ отримали велику кількість нової техніки для оборони нашої держави. 421 одиницю важкої техніки передано для української армії, зокрема, були презентовані ударні дрони. Президент, за своїми конституційними обов’язками, має дві головні речі, якими він повинен займатися: міжнародні відносини і захист української держави. І дивитися потрібно на реальні справи. А той бруд, який сьогодні лиється, закінчиться через місяць. Інша справа – нам жити в Україні і розуміти, що нікуди не дівається російська агресія, а їхні збройні сили зосереджені навколо українських кордонів. Наша головна мета – перемогти. І перемога буде за нами", – наголосив Ар‘єв.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ПолітикаВибори
Теги: