RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Тимошенко розповіла, як має намір повернути довіру українців до влади

Довіру народу до влади потрібно повертати не гаслами на бігбордах, а своєю роботою та реалізацією чіткого плану дій щодо виведення країни з кризи.

Про це в ефірі телеканалу "1+1" заявила Юлія Тимошенко.

Вона навела дані аналітико-консультаційної компанії Gallup, згідно з якими, наразі довіра до влади в Україні становить лише 9%. Тож, на її думку, вибори президента стануть шансом змінити державу.

Вона наголосила, що її программа Новий курс, передбачає всі необхідні кроки, які треба буде робити одразу після виборів.

"Ми, українці, маючи такі ресурси, інтелект, можемо показати реальне відродження", - сказала Тимошенко.

Також політик зауважила, що "на цих виборах конкурують не змісти, ідеї чи стратегії, а гасла, що є несумісними із взяттям відповідальності за країну, яка у війні, в економічній руїні, соціальному занепаді".

Саме тому Тимошенко пропонує усім кандидатам взяти письмове зобов’язання перед людьми. Однак, наразі до таких дій вдалася тільки Тимошенко.

"У ньому чітко сказано, яка буде молодіжна політика, як вдвічі знизити ціни на газ, що ми робимо з податковою системою, адмінресурсом, як піднімаємо економіку. Між президентськими і парламентськими виборами – лише півроку. Якщо ця програма не буде виконана, це буде політична відповідальність", – наголосила голова партії.