RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

"Злив" патріотів: в мережі різко висловилися про одного з кандидатів в президенти

Лідер від політичної партії "Свобода" і кандидат в президенти Руслан Кошулинський так і не почав проводити активну агітаційну кампанію, чим "злив" українських патріотів і дав зелене світло кандидатам від нинішньої влади.

Про це пишуть в патріотичних групах і спільнотах в Facebook, передають Коментарі.

Так, за даними ЗМІ, небажання Кошулинського брати активну участь у виборчій кампанії - результат його причетності до газових махінацій Курченко і Онищенко. Повідомляється, що в кримінальних справах, відкритих за фактом даної афери, фігурує компанія, засновником якої є "свободівець" Кошулинський.

Зокрема, мова йде про фірму "Торгова біржа "Універсальна", яка після обрання Руслана Кошулинського народним депутатом була "переписана" на львів'янина Василя Пігуляка, пише видання.

Втім, користувачі мережі впевнені, що фактичним керівником одіозної компанії залишається нинішній лідер від «Свободи».

За даними видання, потенційні виборці вважають Кошулинського залежним від чинної влади, яка шантажує його погрозами дати хід кримінальним справам по ТБ «Універсальна».

Крім того, кандидату від "Свободи" пригадали його членство в Партії регіонів і тісне спілкування з оточенням побіжного президента України.

Крім того, користувачі прокоментували бізнес дочки Кошулинського - Іванни, яка на сьогоднішній день контролює активи столичного кінотеатру "Зоряний".

Сам Руслан Кошулинський скандальні повідомлення в мережі поки ніяк не прокоментував.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ПолітикаВибори
Теги: