RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

У Держдепі США розповіли про досягнення президента Порошенко

Президент Порошенко зумів реалізувати в Україні більше реформ, ніж будь-який інший президент за 20 попередніх років.

Про це повідомив спецпредставник Держдепартаменту США з питань України Курт Волкер в ефірі американського телеканалу PBS.

Він зазначив, що на поточних президентських виборах українцям доведеться вибрати або антисистемного кандидата, який лише обіцяє реформи або президента, який розчарував населення за деякими пунктами, однак запустив ряд важливих реформ і успішно протидіє президенту РФ Володимиру Путіну.

"Українське суспільство зіткнулося з вибором. Йому потрібен хтось, хто просто йде проти істеблішменту, обіцяючи масштабну реформу? Або українці хочуть когось, хто можливо, розчарував їх в деякому відношенні, але зробив більше реформ, ніж будь-хто інший в Україна за останні 20 років і протистояв Путіну?" - розповів він.

Він зазначив, що нині українські вибори схожі на голосування за Brexit в Великобританії.

"І що добре - це дійсно демократичні вибори. Ми не знаємо, як вони закінчаться", - зазначив він.

31 березня в Україні пройшли чергові президентські вибори, явка на них склала 62,8% виборців. За даними Центральної виборчої комісії, у шоумена Володимира Зеленського 30,24% голосів, у чинного голови держави Петра Порошенка - 15,95%. Вони виходять у другий тур президентських виборів, який запланований на 21 квітня.