RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Осередок ОПЗЖ в Миколаєві заявив про вихід з партії і закликав голосувати за "Опоблок"

Миколаївська регіональна організація партії "Опозиційна платформа - За життя" заявила про вихід з партії Бойка-Медведчука і закликала своїх прихильників голосувати на виборах за "Опозиційний блок".

Про це повідомляється на офіційному сайті партії "Опозиційний блок".

Причиною такого вчинку члени організації назвали те, що до прохідної частини списку партії "Опозиційна платформа - За життя" включені люди з команди Петра Порошенка і націоналіст Ілля Ківа. Члени миколаївської організації ОПЗЖ звинуватили керівництво партії в змові з командою колишнього президента. Такі дії, на думку миколаївських опозиціонерів, не відповідають цілям і завданням політсили.

В регіональному осередку партії вважають, що керівництво політсили в особі Вадима Рабиновича і Сергія Льовочкіна надало команді Порошенко третину умовно прохідної частини списку.

"На яких умовах у списку з'явилися люди з абсолютно чужою нам ідеологією - не важливо. Не будемо припускати, що керівництво партії отримало якісь фінансові вигоди. Важливо інше - так звана партія "Опозиційна платформа - За життя" перестала існувати як сила, на яку можуть розраховувати виборці. Сьогодні це - не опозиційна партія", - додали в партійній організації.

"У Миколаївській регіональній організації проведено збори представників всіх районних та міських партійних організацій області. Ми затвердили одноголосне рішення: вийти з лав партії "За життя" як такої, що втратила довіру. На виборах 21 липня ми закликаємо прийняти відповідальне і зважене рішення і підтримати "Опозиційний блок", - наголошується в заяві.