RU  UA  EN

Вівторок, 19 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 березня

17 березня

16 березня

15 березня

14 березня

Всі новини

Виконати рішення суду і знизити тарифи зможе тільки "Батьківщина" - Тимошенко

Кожен голос на дострокових парламентських виборах за "Батьківщину" - це голос за зниження тарифів, тому що ніхто інший не готовий виконувати рішення суду, який визнав підвищення цін на газ для населення незаконним.

Про це лідер політсили Юлія Тимошенко заявила в прямому ефірі на телеканалі NewsOne.

Відповідаючи на запитання ведучого, як "Батьківщина" буде діяти після того, як президент відмовився скасовувати рішення уряду і знижувати ціну на тарифи до рівня 2016 року, вона відповіла: "Ми вже діємо. Ми домоглися рішення суду про визнання підвищення ціни незаконним. І тепер готові і знаємо, як його втілити в життя".

Тимошенко висловила жаль, що президент так і не скористався можливістю знизити ціни своїм рішенням, і підкреслила, що залишився єдиний спосіб довести справу до кінця - набирати голоси на виборах, формувати в новому парламенті коаліцію дій і скасовувати незаконне подорожчання рішенням нового уряду.

"Ми розуміємо, що зробити це може тільки "Батьківщина", - підкреслила Юлія Тимошенко і зазначила, що за грабіж людей "повинні обов'язково відповісти ті, хто освячував протизаконні дії - Порошенко, Гройсман та Коболєв".

Під час обговорення питання в студії глядачі могли відповісти на запитання "Що заважає владі знизити тарифи?". 38% вибрали відповідь - "брак політичної волі", 62% - "залежність від олігархів".