RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

США високо оцінили роботу МВС України щодо забезпечення прозорих і демократичних виборів

США високо оцінили роботу Міністерства внутрішніх справ (МВС) України щодо забезпечення проведення прозорих і демократичних виборів до Верховної Ради України.

Про це заявив тимчасовий повірений у справах США в Україні Вільям Тейлор, повідомляє прес-служба МВС.

За його словами, підрозділи системи МВС у черговий раз, як і під час виборів президента України, продемонстрували свою аполітичність і забезпечили проведення безпечних і прозорих позачергових парламентських виборів.

"Я ще раз віддаю належне Міністерству внутрішніх справ України та всім підрозділам, які йому підпорядковуються, за злагоджену координацію, професійну та ефективну роботу в передвиборний період і в день проведення дострокових парламентських виборів, що відбулися минулої неділі", - сказав Тейлор.

Тимчасовий повірений у справах США в Україні додав, що підрозділи МВС продемонстрували відповідність високим стандартам, яких українці чекають від правоохоронних сил.

"Посилена робота Національної поліції, Нацгвардії, ДСНС, Державної прикордонної та міграційної служб знову дозволила громадянам України вільно і прозоро висловити свої політичні переваги, в основному, без внутрішніх інцидентів і втручання ззовні", - підкреслив Тейлор.