RU  UA  EN

Пʼятниця, 21 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.18
НБУ:USD  40.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 червня

20 червня

Всі новини

Аналогічно держперевороту: Рабинович попередив про підготовку владою зриву місцевих виборів

Опозиційні депутати Верховної Ради отримали інформацію, що влада готує зрив місцевих виборів.

Про це повідомив народний депутат України, співголова фракції "Опозиційна платформа - За життя" Вадим Рабинович.

"Звертаюся до керівників депутатських груп і фракцій парламенту. Звертаюся до народу України! "Опозиційній платформі - За життя" стало відомо, що в Кабміні прийнято рішення, і воно узгоджене з Офісом президента, про зрив місцевих виборів, які призначені на жовтень", - заявив парламентарій.

За словами депутата, "розуміючи, що місцеві вибори можуть стати крахом для "зеленої влади" і її ідеї, вони задумали маніпулювати цифрами коронавірусу, спираючись на підтасовані дані. Вони задумали скасувати вибори і призначити їх проведення в березні 2021 року, нехтуючи Конституцією України, зневажаючи всі закони", - обурився Вадим Рабинович.

Співголова партії "Опозиційна платформа - За життя" підкреслив - "точно відомо", що саме задумала влада і як вона збирається це втілити", і звернувся до "причетних" до здійснення цього антиконституційного рішення з попередженням:" Відповідати за це доведеться всім і по закону!"

Звернувся співголова фракції "Опозиційна платформа - За життя" і до представників всіх політичних партій: "Плани влади зірвати проведення місцевих виборів - це, безумовно, є найстрашнішим злочином проти Конституції України. Тому всі політичні партії повинні об'єднатися, щоб не допустити реалізацію цього плану "слуг народу", об'єднуватися і бути пильними, щоб не допустити спроби державного перевороту в країні".