RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

"Слуга народу" і "УДАР" йдуть на рівних: опубліковано свіжий рейтинг партій і кандидатів в мери Києва

За політичну партію "Слуга народу" в столиці готові проголосувати 17,6% киян. Перше місце ж в рейтингу займає партія "УДАР", яка набирає трохи більше - 17,7%.

Про це свідчать результати соціологічного опитування дослідницького центру "Імідж-контроль" за період з 6 по 8 вересня.

Так, за даними дослідження, якби вибори до Київської міської ради проходили в найближчу неділю, то найкращі результати показали б "УДАР" і "Слуга народу". На третьому місці партія "Європейська Солідарність" з 11,7%.

Далі йдуть "Батьківщина" з 9,6% підтримки киян і "Опозиційна платформа - За життя" з 6%. У партії Ігоря Смешка "Сила і честь" всього 5% голосів. Решта політсили не долають навіть 5% -ий бар'єр.

Лідером мерської гонки залишається чинний градоначальник Віталій Кличко. За нього готові проголосувати 37,6% киян. Друге місце у кандидата від "Слуги народу" Ірини Верещук, яка набирає 13,3% і виходить у другий тур.

На третьому місці представник партії "Перемога Пальчевського" Андрій Пальчевський з 6,4% підтримки киян. Далі за рейтингом йдуть Олексій Кучеренко ("Батьківщина"), Сергій Притула ("Голос") і Марина Порошенко ("Європейська солідарність").

В опитуванні взяли участь 2035 респондентів з Києва. Похибка становить 2,2%.