RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

ОПЗЖ висуває Артема Ільюка в мери Миколаєва - документ

Міська партійна організація "Опозиційна платформа - За життя" висунула Артем Ільюка кандидатом в мери Миколаєва.

Відповідне рішення було прийнято на загальних зборах "ОПЗЖ" в Миколаєві, повідомили в прес-службі парторганізації.

Також був затверджений список кандидатів в депутати Миколаївської міської ради та затверджено програму партії на місцеві вибори.

"Мої цілі дуже прості. У мене немає "будок", немає земель і фірм, що працюють з бюджетом. Це принципова позиція, що відрізняє мене від багатьох, хто заявляє, що хоче бути кандидатом в мери. Тому мені дуже легко йти в люди, заходити у двори і відповідати за свої вчинки. Природно, є ті, хто хочуть будь-якими способами мене "збити". Такого тиску я не відчував ніколи, навіть перебуваючи в парламенті в опозиції. Але я стійкий хлопець, я не зверну зі своєю вулиці, це моє рідне місто, і я буду захищати своїх виборців. Я приберу ці "будко-булочні" групи в міськраді, які зовсім не думають про місто. Я буду домагатися якісного ремонту доріг, будівництва дитячих садків, розвитку медицини, впровадження надбавок для лікарів і вчителів. Я хочу, щоб місто було безпечним, красивим, затишним і чистим. І зроблю все можливе, в рамках того бюджету, який є у Миколаєва. І не дай Бог хтось посміє "засунути" в бюджет руку, він буде мати дуже блідий вигляд", - сказав Артем Ільюк.

Нагадаємо, раніше Артем Ільюк висловив позицію, що команда "Опозиційною платформи - За життя" готова до місцевих виборів в Миколаєві, в яких має намір перемогти.